Klassisk ansigtsbehandling       

En effektiv ansigtsbehandling, med produkter matchende din huds behov. Ansigtet afrenses inden en efterfølgende peeling, hvor døde hudceller exfolieres. Herefter dybderenses huden, hvorved de tilbageværende urenheder fjernes. Blid og afstressende massage følger inden en maske efter hudens behov lægges på. Behandlingen afsluttes med beskyttende øjen- og dagcreme.

Kr. 490,-

 

 

Ansigtsbehandling til mænd    

En ansigtsbehandling specielt rettet mod mandens hudproblemer. Ansigtet afrenses og efterfølges af en peeling, hvor døde hudceller fjernes. Herefter dybderenses huden for urenheder. Der gives en blid og afstressende ansigtsmassage, som efterfølges af en maske. Behandlingen afsluttes med beskyttende øjen- og dagcreme.

Kr. 490,-

 

         

Luksus anti-age ansigtsbehandling   

En nænsom ansigtsbehandling, med eksklusive produkter. Afrensning af ansigt, hals og decolté med efterfølgende peelingmaske. Herefter dybderenses huden, for at fjerne urenheder. Der gives en blid og afstressende massage med nærende cremer, som efterfølges af en maske efter hudens behov. Behandlingen afsluttes med beskyttende øjen- og dagcreme.

Kr. 595,-

 

 

Teenage ansigtsbehandling      

En ansigtsbehandling specielt rettet mod den unge hud (kun under 18 år). Huden afrenses inden en efterfølgende peeling, hvor døde hudceller blidt fjernes. Huden dybderenses, hvorved urenheder løsnes. Der gives en blid og afstressende massage. Behandlingen afsluttes med beskyttende ansigtscreme.

Kr. 395,-

 

        

Eksklusiv ansigtsbehandling     

En luksuriøs ansigtsbehandling, med produkter som tilfører din hud ekstra forkælelse. Ansigt, hals og decolté afrenses inden en efterfølgende peeling, hvor døde hudceller blidt exfolieres. Herefter dybderenses huden for urenheder. Huden tilføres ampul med nærende olier, inden der gives en blid og afstressende massage, som efterfølges af maske på både ansigt, hals og decolte. Behandlingen afsluttes med beskyttende øjen- og dagcreme.

Kr. 615,-

     

Farvning af vipper & bryn

Incl. retning af bryn i forbindelse med med ansigtsbehandling .

Kr. 175,-

       

Vipper & bryn

Farvning af vipper & bryn 

Hvor der ikke er behov for retning af bryn.

Kr. 210,-

 

 

Farvning af vipper & bryn

Incl. retning af bryn.     

Kr. 235,-

 

 

Farvning af vipper

Kr. 110,-

 

 

Farvning af bryn

Hvor der ikke er behov for retning.

Kr. 110,-

 

 

Retning af bryn

Brynene rettes med voks og/eller pincet.

Kr.   95,-

 

 

                      

      

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk